По салонах не бігає, бо любить «тиху розкіш»? Манікюр Олени Зеленської став трендом (ФОТО)

Вона любить прості речі

Дружина президента України Олена Зеленська, як перша леді, є еталоном краси, тому уважно підбирає не лише класичний тендітний одяг, а й манікюр. Яскраві кольорові дизайни зі стразами та блискітками – не про неї. Натомість стиль Зеленської – «голі нігті».

Своєму класичному манікюру перша леді не зраджує роками, адже їй завжди потрібно мати довершений вигляд.

На руках першої леді ніколи не побачити довгого манікюру, відрослої кутикули чи зачіпок.

 

 

На відміну від гелевого покриття, «голі нігті» відростають непомітно та вписуються у будь-який образ завдяки натуральності.

Пропонуємо вам прочитати, чим особливий манікюр «без манікюру» і як його повторити.

Саме цей формат манікюру не потребує значних затрат на матеріали: гель, лак, ультрафіолетова лампа, пензлики тощо. Усе, що знадобиться – ножиці, пилочка, щипчики для кутикули та за бажанням фрезер.

Для того, щоб зробити манікюр у стилі першої леді, слід дотримуватись кількох простих кроків:

  1. Підготуйте нігті: обріжте їх, підпиляйте. Для цього можна використовувати спеціальні інструменти.

  2. Приберіть кутикулу або відсуньте її максимально. «Голі нігті» – завжди доглянуті нігті, тому цей етап важливо не пропускати, щоб згодом нанести рівномірно покриття прозорого лаку. Варто зазначити, що при обрізці кутикули з часом вона може мати не дуже акуратний вигляд.

  3. Нанесіть топове покриття / прозорий лак. Вони захищають нігті від сколів та подряпин.

  4. Доглядайте за руками. Регулярно використовуйте зволожувальний крем та олії для кутикули, щоб руки виглядали доглянутими.

Останнім часом усе більше знаменитостей віддають перевагу натуральним нігтям. Подейкують, що такий манікюр позбавляє проблем при виборі вбрання, оскільки підходять абсолютно під будь-який образ. Словом, чим доглянутіші «голі» нігті, тим елегантніше виглядає весь аутфіт.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook