Яблучний пиріг, що тане в роті, за 15 хвилин. Так шарлотку ви ще не готували

Це дуже смачно

Це один із найвдаліших рецептів шарлотки з яблуками. Вона виходить дуже пишною, ніжною, дуже ароматною та вологою, при нарізці на шматочки не кришиться.

На приготування тіста ви витратите всього 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.;
  • Цукор – 200 г;
  • Борошно – 150 г;
  • Дрібка солі;
  • Розпушувач – 1 ч.л;
  • Яблука – 4 шт.;
  • Лимонний сік – 3 ч. л;
  • Кориця – на смак;
  • Ванілін.

Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими скибками, збризкуємо соком лимона. Яблука вибирайте кисло-солодкого сорту, щоб вони створювали баланс смаку із солодким тістом.

Яйця починаємо збивати з щіпкою солі, потім додаємо ванілін і цукор і збиваємо масу до збільшення та пишноти.

Всипаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем, збиваємо.

Додаємо яблука та перемішуємо.

Форму для випікання застеляємо пергаментом, змащуємо її вершковим маслом або олією і викладаємо тісто.

Зверху можна посипати цукром та корицею.

Випікаємо при 180 градусах близько 40-50 хвилин, але готовність перевіряйте шпажкою.

Охолоджену шарлотку посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

Джерело: simplerecipes

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook