Пікантні помідори по-корейськи: смачна закуска до основних страв і м’яса (РЕЦЕПТ)

Готується ця страва буквально за 5 хв, а з’їдається першою

Помідори по-корейськи – це прекрасна альтернатива свіжим літнім салатам. Приготувати її простіше простого, а смак вас приємно вразить Диво-рецептом поділилася українська фуд-блогерка Alina FooDee.

Інгредієнти:

  • помідори - 0,5 кг
  • олія - 3 ст.л.
  • оцет 9% - 2 ч.л.
  • цукор - 2 ч.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • часник - 4 зубчики
  • чорний перець - 1 ч.л.
  • гострий перець - до смаку
  • базилік і кріп - невеликий пучок

Приготування:

Помідори наріжте на невеликі шматки. Дрібно наріжте базилік і кріп. Тоді подрібніть часник і гострий перець.

Змішайте зелень, часник, гострий перець, цукор, сіль, оцет, чорний мелений перець та олію.

 

Акуратно викладіть помідори у будь-яку форму і рівномірно полийте їх маринадом.

Накрийте кришкою, поставте у холодильник мінімум на 15-20 хв, аби помідори добре промаринувалися

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook