Перевірте свою обраницю! Рік народження за східним календарем розповість правду про вашу дружину

Точність 99%

Перед тим, як укладати шлюб, кожному чоловіку варто дізнатися, яка жінка буде поруч з ним. За східним гороскопом є такі типи жінок

Романтичні жінки (народжені в роки Коня, Тигра, Собаки)

Думки, ідеали, спосіб життя, манери поведінки цих жінок — все підпорядковано волі й романтичній любові. Водночас це логічні, холодні, аналітичні особистості, без зайвих емоцій, з прямолінійністю і безкомпромісністю. Зазвичай такі жінки мають комплекси неповноцінності. Часто вони перебувають на межі зриву або катастрофи.

Вони завжди прагнуть йти вперед, ніколи не зупиняючись на досягнутому, але вічно в усьому сумніваються. Романтична краса цих жінок мало кого може залишити байдужим. Втім, не всякий чоловік відповідає тим вимогам, які пред’являють до них жінки вищезазначених знаків.    

Сильні жінки (народжені в роки Півня, Змії, Бика)

Ці жінки володіють вищою формою волі — розумом, керованим волею. Та реалізувати цю волю повністю можуть не всі жінки. Перешкодою цьому є зовнішній бойовий образ. Роздвоєність, бойова мова та сформовані суспільні стереотипи нерідко заважають цим жінкам здійснювати політичну кар’єру.

Розум волі часто супроводжує романтична любов. Саме любов і є «ахіллесовою п’ятою», і джерелом натхнення цих жінок. Представниці сильних жінок дуже високо ставлять планку вимог, і не кожен чоловік зможе досягти її. У любові вони самі собі вибирають партнера. Ці жінки, можливо, єдині представниці слабкої статі, які прагнуть поєднати три речі: створити міцну сім’ю, бути щасливою матір’ю, досягти великих успіхів у діловій кар’єрі.

Чарівні жінки (народжені в роки Пацюка, Мавпи, Дракона)

Представниці цієї трійки знаків — уособлення жіночої краси, вишуканості, витонченості і слабкості. Всім своїм виглядом вони нагадують чоловікам, що на землі існують любов і краса.

У сімейному житті жінки цієї трійки знаків прагнуть до краси, добробуту та миру. Зазвичай, цей ідеал краси й спокою виявляє себе у прагненні до салонного життя, до достатку гарних і дорогих речей. Нерідко вони зневажають побут за його неминучість або терпляче, але відчужено примиряються з ним.

Ці жінки мають важкий характер. Вони хитрі за природою та мають дипломатичні здібності.

Незалежні жінки (народжені в роки Кабана, Кроля (Кота), Кози)

Це представниці найбільш загадкових жіночих знаків. Зовнішній спокій і незворушність приховують містичне мислення, чаклунську силу і владу над чоловіками. Всі ці жінки мають досить тверезий погляд на життя. Та попри це, вони більше довіряють сновидінням, знаменням, ніж реальності.  

Вони цілком незалежні від чоловіків, є джерелом волі, але не джерелом любові. Ці жінки здатні в будь-якій ситуації відстояти свою незалежність, скільки б сил їм для цього не знадобилося.  

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook