Перестаньте це робити! Ці продукти не треба мити перед приготуванням

Вони втрачають свої властивості

Перед приготуванням їжі треба подбати, аби всі продукти були чистими.

Фрукти, овочі, риба, м’ясо – це продукти, які ми споживаємо чи не щодня. Їх треба ретельно мити. Але є низка тих, які не потребують водних процедур.

Гриби

Багато хто вважає, що гриби краще очищаються, якщо покласти їх у воду, але це не так. Бактерії, присутні в цих продуктах, зникають під час готування. Їх достатньо просто злегка сполоснути, аби змити залишки ґрунту.

Макарони

Так, є такі люди, які миють макарони. Однак цього робити не треба. Миття видаляє крохмаль, тож макарони втрачають свій смак і текстуру.

Овочі, які продаються у пакетах

Овочі, що продаються в пакетиках, наприклад шпинат і броколі, продаються готовими до вживання без попереднього миття. Попри те, що їх можна очистити, ці вироби вже піддали дезінфекції для запобігання появі будь-яких патогенних організмів.

Джерело: Sante Plusmag

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook