Переможець Євробачення-2024 оголосив про концерт в Україні

Репер Nemo оголосив про те, що наступного року приїде до Києва з концертом і виступить у клубі Atlas сольно, а також у дуеті з молодими українськими зірками

Талановитий виконавець Nemo, який представляв Швейцарію на Євробаченні 2024 року і став переможцем цього музичного конкурсу, заявив про бажання відвідати Україну з концертом. Ця звістка потрапила в новини України та дуже пообрадувала багатьох жителів країни, які встигли оцінити талант молодого співака. Швейцарець планує приїхати з гастролями в Україну навесні 2025 року.

Концерт Nemo в Україні

Після одного зі своїх виступів на фестивалі Atlas United виконавець Nemo голосно заявив, що наступної весни в нього відбудеться сольний концерт у столиці України. Захід заплановано на 7 березня 2025 року.

Новини шоу-бізнесу вже рясніють заголовками про те, що переможець останнього Євробачення з'явиться перед публікою на сцені столичного нічного клубу Atlas. Співак уже розкрив таємницю про те, який сюрприз він готує для українців. Виявляється, репер вирішив заспівати дуетом з молодими виконавицями alyona alyona і Jerry Heil, яким випала честь представляти Україну на Євробаченні цього року.

Квитки на захід уже з'явилися в продажу. Організатори вважають, що більшість місць буде заброньовано вже в найближчий місяць, оскільки шанс потрапити на концерт швейцарської зірки випадає не часто.

Цікаві факти про переможця Євробачення-2024  

Співака, який виступає під псевдонімом Nemo, насправді звуть Немо Меттлер. Він почав захоплюватися музикою з дитячого віку і навіть заробляв перші гроші на кишенькові витрати, виступаючи на вулицях міста.

У тринадцятирічному віці його запросили брати участь у мюзиклі, який називався «Я ніколи не був у Нью-Йорку». Опинившись на великій сцені, він зрозумів, що зможе досягти великих успіхів на музичній ниві.

Важливою подією в біографії виконавця став самостійний реліз EP Clownfisch, який було видано 2015 року. Однак він не був помічений великою аудиторією. Співак продовжував сподіватися на удачу і 2016 року був запрошений до студії на Virus Bounce Cypher. Відеоролик за його участю завірусився в мережі і завдяки йому до Немо прийшла популярність.

Коли Меттлеру виповнилося 18 років, він підписав вигідний контракт із відомим лейблом Bakara Music і став однією з найперспективніших молодих зірок у Швейцарії.

Через деякий час він вирішив переїхати до Берліна. Щоб привернути увагу до свого таланту широкої аудиторії, репер почав виконувати нові пісні англійською мовою. Образ юного бунтаря, який намагається знайти своє місце в сучасному світі, імпонував глядачам. 

Кількість фанатів Немо швидко зростала, оскільки багатьом подобалося, як співак експериментує зі звучанням власного голосу.  В одному з інтерв'ю він зізнався, що робить усе для того, щоб слухачі на його концертах могли на кілька хвилин забути про все і повністю зануритися у світ музики.

На початку 2024 року стало відомо, що Меттлер стане одним із конкурсантів Євробачення. Спеціально для конкурсу було підготовлено пісню «The Code», присвячену небінарній ідентичності молодого репера.

*

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook