Перемішувати фарш руками не можна. І на це є вагома причина
Це здається логічним, але насправді лише шкодить майбутній страві
Котлети — одна із популярних страв української кухні. Рецепти їх можуть бути дуже різноманітними, в залежності від складових котлетного фаршу. Проте навіть у найдосвідченішої господині не завжди виходять смачні котлети.
А щоб страва вдалася, потрібно знати, як правильно вимісити фарш.
Наприклад, шеф-кухарі не рекомендують перемішувати фарш для котлет руками. Зрозуміло, що так фарш виміситься краще, але це може призвести до того, що в результаті котлети вийдуть «гумовими».
Щоб фарш залишався легким та повітряним, потрібно перемішувати інгредієнти у його складі силіконовою лопаткою або звичайною ложкою.
Крім цього, досвідчені кулінари рекомендують не відбивати фарш, якщо він призначений для приготування котлет — так він стає більш липким і щільним.
Джерело: ФАКТИ
Радіо Трек: НОВИНИ