Перемішувати фарш руками не можна. І на це є вагома причина

Це здається логічним, але насправді лише шкодить майбутній страві

Котлети — одна із популярних страв української кухні. Рецепти їх можуть бути дуже різноманітними, в залежності від складових котлетного фаршу. Проте навіть у найдосвідченішої господині не завжди виходять смачні котлети.

А щоб страва вдалася, потрібно знати, як правильно вимісити фарш.

Наприклад, шеф-кухарі не рекомендують перемішувати фарш для котлет руками. Зрозуміло, що так фарш виміситься краще, але це може призвести до того, що в результаті котлети вийдуть «гумовими».

Щоб фарш залишався легким та повітряним, потрібно перемішувати інгредієнти у його складі силіконовою лопаткою або звичайною ложкою.

Крім цього, досвідчені кулінари рекомендують не відбивати фарш, якщо він призначений для приготування котлет — так він стає більш липким і щільним.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook