Пекінська капуста, горошок і яйця перепілки: шедевральний салат за 10 хв (РЕЦЕПТ)
Гості будуть у захваті
Втомилися від традиційних рецептів? Набридло щоразу на свято їсти одні й ті ж салати? Шукаєте чогось новенького для натхнення? Тоді вітаємо, ви знайшли те, що шукали!
Пропонуємо чудовий і не надто калорійний салат з курятиною, пекінською капустою, зеленим горошком і перепелиними яйцями (які зараз, між іншим, в рази дешевші за звичайні курячі ).
Інгредієнти:
- пекінська капуста – 100 г
- відварене куряче м'ясо (філе або стегна) – 150 г
- огірки свіжі – 2 шт.
- яйця перепелині – 8 шт.
- консервований горошок – 3 ст.л.
- зелена цибуля
- сіль, перець – до смаку
- грецький йогурт – 3 ст.л.
- гірчиця в зернах – 1 ч.л.
Приготування:
Куряче м'ясо відварити у підсоленій воді з лавровим листом, остудити і порізати кубиками. Яйця також відварити до готовності (це не більше 5 хв!), натерти на крупній тертці або порізати кубиками.
Пекінську капусту помити і гарно нарізати, те саме треба зробити з зеленою цибулею. Огірки помити і порізати соломкою чи невеликими слайсами.
У великій мисці з'єднати куряче філе, пекінську капусту, яйця, огірки, горошок, грецький йогурт та гірчицю.
Добре підсолюємо, перчимо і гарно перемішуємо.
Для більш насиченого смаку поставте салат у холодильник на 30 хв
Джерело: МЕТА
Радіо Трек: НОВИНИ