Пекінська капуста, горошок і яйця перепілки: шедевральний салат за 10 хв (РЕЦЕПТ)

Гості будуть у захваті

Втомилися від традиційних рецептів? Набридло щоразу на свято їсти одні й ті ж салати? Шукаєте чогось новенького для натхнення? Тоді вітаємо, ви знайшли те, що шукали!

Пропонуємо чудовий і не надто калорійний салат з курятиною, пекінською капустою, зеленим горошком і перепелиними яйцями (які зараз, між іншим, в рази дешевші за звичайні курячі ).

Інгредієнти:

  • пекінська капуста – 100 г
  • відварене куряче м'ясо (філе або стегна) – 150 г
  • огірки свіжі – 2 шт.
  • яйця перепелині – 8 шт.
  • консервований горошок – 3 ст.л.
  • зелена цибуля
  • сіль, перець – до смаку
  • грецький йогурт – 3 ст.л.
  • гірчиця в зернах – 1 ч.л.

Приготування:

Куряче м'ясо відварити у підсоленій воді з лавровим листом, остудити і порізати кубиками. Яйця також відварити до готовності (це не більше 5 хв!), натерти на крупній тертці або порізати кубиками.

Пекінську капусту помити і гарно нарізати, те саме треба зробити з зеленою цибулею. Огірки помити і порізати соломкою чи невеликими слайсами.

У великій мисці з'єднати куряче філе, пекінську капусту, яйця, огірки, горошок, грецький йогурт та гірчицю.

 

Добре підсолюємо, перчимо і гарно перемішуємо.

Для більш насиченого смаку поставте салат у холодильник на 30 хв

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook