Печений гарбуз із медом та горіхами: натуральний і корисний десерт (РЕЦЕПТ)

Ця смакота сподобається і дітям, і дорослим

Запечений гарбуз може стати вишуканим десертом, якщо запекти його з медом і присипати горішками. Але важливо знати про одну важливу штуку, щоб цей «городній пан» дійсно проявив свій десертний смак

Інгредієнти:

  • гарбуз - 500 г
  • мед - 2 ст. л.
  • кориця - 1 ч. л.
  • олія рафінована - 1 ст. л.

Приготування:

Гарбуз очистіть від шкірки, адже вона може дати гіркий присмак і зіпсувати усі ваші старання (пам’ятайте також, що після запікання шкірка часто лишається твердою). Тоді поріжте його на шматочки однакового розміру.

Змішайте у мисочці мед, корицю та олію. Змастіть кожну скибочку гарбуза і викладіть на деко.

Важливо! Сторону, на якій гарбуз лежатиме на деку, краще не мастити.

Присипте гарбузові шматочки попередньо подрібненими горішками.

Запікати треба 15 хв при температурі 200 градусів.

Цей гарбузяний десерт краще смакує гарячим

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook