Паста з кропу і часнику: універсальна закуска до риби, м’яса та овочів (РЕЦЕПТ)

Готується така смакота буквально за 10 хв

Ароматну пасту із кропу можна використовувати для приготування різноманітних страв: із м'яса, риби чи овочів. Готують її при цьому з більш ніж доступних інгредієнтів

Нам знадобиться:

  • 200 г свіжого кропу;
  • 100-120 мл оливкової олії;
  • 3 ст. л. лимонного соку;
  • 1 ч. л. тертої цедри лимона;
  • 8-10 зубчиків свіжого часнику;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі.

Приготування:

Промитий і підсушений кріп треба дрібно нарізати. Те саме робимо і з часником – очищені зубчики дрібненько нарізаємо.

Підготовлену в такий спосіб основу для пасти перекладаємо у чашу блендера. Сюди ж поміщаємо лимонну цедру, хмелі-сунелі, солимо все і вичавлюємо сік із половинки лимона. Як остання складова в ємність потрібно додати оливкову олію.

Подрібніть усі компоненти до пастоподібного стану і перекладіть у чисті баночки.

Зберігати ароматну пасту з кропу та часнику можна у холодильнику, але не більше місяця

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook