Паста з кропу і часнику: універсальна закуска до риби, м’яса та овочів (РЕЦЕПТ)
Готується така смакота буквально за 10 хв
Ароматну пасту із кропу можна використовувати для приготування різноманітних страв: із м'яса, риби чи овочів. Готують її при цьому з більш ніж доступних інгредієнтів
Нам знадобиться:
- 200 г свіжого кропу;
- 100-120 мл оливкової олії;
- 3 ст. л. лимонного соку;
- 1 ч. л. тертої цедри лимона;
- 8-10 зубчиків свіжого часнику;
- 1 ч. л. солі;
- 1 ч. л. хмелі-сунелі.
Приготування:
Промитий і підсушений кріп треба дрібно нарізати. Те саме робимо і з часником – очищені зубчики дрібненько нарізаємо.
Підготовлену в такий спосіб основу для пасти перекладаємо у чашу блендера. Сюди ж поміщаємо лимонну цедру, хмелі-сунелі, солимо все і вичавлюємо сік із половинки лимона. Як остання складова в ємність потрібно додати оливкову олію.
Подрібніть усі компоненти до пастоподібного стану і перекладіть у чисті баночки.
Зберігати ароматну пасту з кропу та часнику можна у холодильнику, але не більше місяця
Радіо Трек: НОВИНИ