Панацея від усіх хвороб – паста Амосова

Її рецепт пам'ятають всі бабусі й вже випробовували на дітях й онуках

Пасту Амосова називають справжньою панацеєю від усіх хвороб. Вона відіграє потужну роль у підсиленні імунітету. І хоча сучасна медицина надає перевагу засобам, що мають доказову базу ефективності, пасту Амосова продовжують готувати на кухнях.

Академік Микола Амосов спостерігаючи за власними пацієнтами які перенесли операції на серцево-судинній системі зробив висновок:

Ті, хто споживав сухофрукти з горіхами відновлювалися після втручання швидше.

Рецепт пасти Амосова

Класичний рецепт складається з 7 інгредієнтів

  • родзинки – 0,5 кг;
  • курага – 0,5 кг;
  • інжир – 0,5 кг;
  • чорнослив – 0,5 кг;
  • волоські горіхи – 0,5 кг;
  • рідкий мед – 500 мл;
  • лимон – 1 шт.

Усі інгредієнти (крім меду) треба вимити та пропустити через м’ясорубку. Потому перемішати з медом.

Готову пасту розкладіть у банки, закрийте кришкою та зберігайте у холодильнику. Найбільше паста ефективна у перші 2 місяці після приготування, тож зберігати її пів року не варто.

Як приймати пасту

Академік радив пацієнтам у післяопераційний період реабілітації приймати столову ложку пасти три рази на день за пів години до їди.

Для профілактики й зміцнення імунітету достатньо 1 столової ложки на день. А діткам від 3 років по 1 чайній ложці двічі на день.

Протипоказів паста Амосова немає, хіба для людей які мають алергію на мед чи горіхи.

Яка користь пасти

Паста зменшує ризик появи хвороб серця та атеросклерозу, запобігає підвищенню тиску та утворення тромбів.

Суміш сухофруктів та горіхів, лимону й меду робить її справжньою вітамінною бомбою що посилює захисні сили організму та стимулює роботу кишківника.

Ті, хто вживав пасту в осінньо-зимовий період для профілактики ГРВІ, зазначають що хворіли рідше, або й не хворіли зовсім.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook