П’ять хвороб, від яких може вберегти кава
Усе завдяки антиоксидантам, які містить кава
Рак молочної залози та передміхурової залози
Кавові зерна містять велику частку антиоксидантів, і при підсмажуванні кави кількість таких сполук тільки збільшується. Антиоксиданти знищують вільні радикали, які утворюють ракові клітини.
Хвороба Паркінсона та Альцгеймера
Кофеїн активує роботу нервової системи, покращує пам’ять, запобігає руйнуванню клітин головного мозку. За результатами досліджень, люди які випивають по 2 чашки кави на день, практично не мають ризиків захворіти на хворобу Паркінсона та Альцгеймера.
Цироз печінки
Від хвороб печінки практично ніколи не страждають люди, які випивають по три чашки кави на день. Особливо ті, хто вживає алкоголь – повинні пити каву. Також кава зменшує ризики розвитку ожиріння печінки.
Діабет ІІ типу
Через вміст антиоксидантів та кавової олії напій здатен нівелювати ризик захворювання на діабет. Вчені відзначають, що люди, які задовольняються однією чашкою кави, більш схильні до діабету другого типу. Натомість, коли вони збільшують споживання кави - до трьох чашок на добу розвиток діабету ІІ типу знижується.
Імпотенція
Кава підвищує фізичну активність і запобігає імпотенції. Кофеїн здатен стимулювати нервову систему і підвищує рівень адреналіну в крові. А цей гормон відповідає за фізичну активність, витривалість і підтримання чоловічої статевої системи в активному стані.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Джерело: ТСН
Радіо Трек: НОВИНИ