Овнам – любовні пригоди, Терезам – найважливіший вибір у житті: гороскоп на 28 лютого

ОВНИ

Ви можете повністю зануритися у любовні справи – роботі це не завадить. Якщо ви поки одинак, то саме цього дня можете зустріти свою половинку.

ТЕЛЬЦІ

Вам не варто планувати на цей день надто багато справ. Краще обмежитися найбільш терміновими, оскільки ви все одно не встигнете зробити все заплановане. Вас постійно відволікатимуть, але це вас тільки порадує…

БЛИЗНЮКИ

Перегляньте свої стосунки з колегами й спробуйте розібратися, що ви робите не так. Постарайтеся звести конфлікти до мінімуму – так буде краще і для ваших нервів, і для вашої кар’єри.

РАКИ

Цього дня  бажано зайнятися своїм тілом і здоров'ям. Зараз прекрасний час для профілактики. Також день підходить для занять спортом, дієт і складних косметичних процедур.

ЛЕВИ

У вас буде дуже багато роботи й навіть присісти не буде часу. Також вам терміново можуть знадобитися гроші. Шанси отримати їх є, але для цього доведеться зробити в два рази більше.

ДІВИ

Вам випаде можливість диктувати свої умови в любовних відносинах. Обставини складатимуться так, що саме ви прийматимете усі важливі рішення.

ТЕРЕЗИ

Ви постанете перед дуже важливим вибором. Можливо, найважливішим у своєму житті. Ви навіть можете не надати цьому значення, бо вам здасться, що ситуація повсякденна, але повірте, що це не так.

СКОРПІОНИ

Ви знаходитеся за крок до великих змін. Цього дня може відбутися доленосна зустріч, яка поверне ваше життя на 180 градусів.

СТРІЛЬЦІ

Ваш день буде спокійним і приємним. Жодних ексцесів і непорозумінь не передбачається. Головне, не беріть на себе чужі обов’язки й не намагайтеся усім догодити.

КОЗЕРОГИ

Вам піде на користь усамітнення. Так ви набагато швидше зробите роботу й не зіпсуєте стосунки з потрібними людьми. Справа в тому, що цього дня ви будете дуже емоційними та нервовими, тому можете наробити помилок.

ВОДОЛІЇ

Вас потягне на пригоди. Захочеться чогось екзотичного. Не виключені нові дивні знайомства, які можуть виявитися корисними.

РИБИ

У вас з’явиться шанс випробувати долю і покращити своє життя. Або й чиєсь. Будьте впевненими та рішучими, щоб взяти від цього дня максимум.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп