Отруйна частина курки, яку взагалі краще не їсти
Людям смакує, а кухарі наполягають - не треба цього робити
Кухарі розповіли, від якої частини курячої тушки слід відмовитись зовсім. Насправді багато хто регулярно та із задоволенням її вживає. Але це неодмінно позначиться на фігурі і на здоров'ї в цілому.
Наприклад, слід відмовитися від вживання курячої шкірки. Річ у тому, що вона практично повністю складається із жиру.
У народі існує популярна думка про те, що шкірка з гомілок, стегон і курячої грудки - відмінне джерело колагенових волокон. Насправді це далеко не так. Ця частина курки зовсім не насичує організм колагеном, а от нашкодити фігурі зможе легко.Крім того, на курячій шкірі присутня велика кількість бактерій.
Курячі легені – друга складова у списку заборонених продуктів. Як виявилося, навіть належна обробка високою температурою не здатна повністю видалити усіх паразитів. Це може призвести до небезпечного зараженням людини інфекційними захворюваннями.
Те саме стосується курячої гузки та хвостової частини. Небезпечно часто вживати і курячі голови. У голові птиці залишаються накопичені шкідливі речовини.
На щастя, легені і голови не популярній в стравах нашої кухні. Проте любителям курки слід уважніше поставитися до свого раціону.
Радіо Трек: НОВИНИ