Осінь 2024: Найстильніші аксесуари, які завоюють модний світ (ФОТО)

Тренди аксесуарів, які не можна пропустити

З наближенням осені, мода готує для нас безліч нових і захопливих трендів в аксесуарах. Цей сезон обіцяє бути наповнений яскравими акцентами та інноваційними деталями, які додадуть вашому стилю особливого шарму.

Від розкішних сумок до сміливих головних уборів, осінь принесе з собою найактуальніші тенденції, які стануть справжніми фаворитами. Пориньте у світ осінніх новинок і дізнайтеся, які аксесуари будуть на піку популярності.

Подовжені сумки

Для осені та зими 2024 року модні будуть сумки з витягнутим прямокутним силуетом, які додають структури багатошаровим образам. Вибирайте сумки, які можуть вмістити лише найнеобхідніші речі, уникаючи надмірно великих моделей.

Модні кепки

Капелюхи різних форм і розмірів домінували на показах, від оздоблених вовняних беретів до обтислих тюбетейок. Головні убори, особливо в класичних стилях, набирають нової популярності.

Чоботи до стегна

Після популярності чобіт до колін минулого сезону, дизайнери представили нові моделі до стегна. Чекайте на різноманітні варіанти, від елегантних високих підборів до зручних туфель на плоскій підошві.

Текстуровані аксесуари

Пір’я, штучне хутро, бахрома — цього сезону аксесуари відмовляються від гладких поверхонь на користь об'ємних текстур. Це ідеальний спосіб додати вишуканості та гри в образі.

Елегантні човники

Елегантність у взутті повертається знову в стилі 1930-х років. Від туфель на каблуках із Т-подібними застібками до моделей на ремінцях — осінь 2024 буде наповнена різноманітними жіночими човниками.

Джерело: who

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook