Олія, яка зменшує ризики розвитку раку

Половина усіх продуктів, які ми споживаємо, взагалі не приносять ніякої користі

Спеціалісти порахували, що в середньому за 70 років життя людина споживає від 50 до 70 тонн продуктів, і половина з них – не приносять жодної користі організму. 

Для хорошого самопочуття потрібно підтримувати слаболужний стан внутрішнього середовища організму. Зробити це можна за допомогою певних продуктів.

 

До продуктів, які сприяють утворенню «вільних електронів», тобто антиоксидантів, що нейтралізують негативні окиснення в організмі, насамперед відносяться оливкова та лляна олії.

Сумніві у користі оливкової олії немає, втім фахівці впевнені, що вона така популярна й недешева через маркетингову складову. 

Замість оливкової не менше користі організму приносить організму й конопляна олія.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook