Оладки з яблуками та вівсянкою (РЕЦЕПТ)
Малеча точно оцінить
- зелені яблука - 250 г
- вівсяні пластівці - 80 г
- молоко - 200 мл
- борошно - 150 г
- яйця - 2 шт.
- вершкове масло - 30 г
- кориця - 1 / 2 ч. л.
- розпушувач - 1 ч. л. без вершка
- цукор - 2-3 ст. л.
- ванільний цукор - 1 ч. л.
- сіль - дрібка
- соняшникова рафінована олія - для смаження
Яблука очистити від шкірки й кісточок, подрібнити в блендері або натерти на терці з малими отворами. В посудину викласти подрібнені яблука, додати вівсяні пластівці й молоко. Перемішати.
В окрему посудину викласти всі сухі інгредієнти: просіяне борошно з розпушувачем, корицю, цукор, ванільний цукор, сіль. Перемішати. Потім до сухих інгредієнтів влити заздалегідь розтоплене вершкове масло.
Додати збиті до однорідного стану яйця і яблучно-молочну суміш з вівсяними пластівцями. Все ретельно перемішати. В результаті маємо отримати доволі густе тісто, яке важко падає з ложки.
На сковорідці розігріти трошки олії й столовою ложкою викласти оладки. Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Подавати оладки теплими зі сметаною, медом чи ягідним варенням.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото - з мережі
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ