Оладки будуть пишними, як хмаринка: що додають у тісто досвідчені кухарі

Варто знати певну хитрість

Оладки — смачний десерт, який можна приготувати нашвидкоруч із продуктів, які є у холодильнику. Проте часто, очікуючи поласувати смачними та пишними оладками, ми отримуємо щось плоске і сухувате.

Щоб оладки були пишними, потрібно знати кілька хитрощів, пише Телеграф.

Як приготувати пишні оладки

Один із лайфхаків — тісто має бути консистенції густої сметани, а не швидко стікати з ложки.

Багато кулінарів додають у тісто яблучний оцет. Правильною вважається така пропорція – 1 ст. л. кислоти на 150 г борошна.

Смажити оладки потрібно на розігрітій сковороді. Коли вони спечуться, їх потрібно викласти спочатку на серветку, щоб позбавитися зайвого жиру, а потім – на тарілку.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook