Один з найпопулярніших блогерів світу зняв відео про Рівне (ВІДЕО)

Що йому сподобалося найбільше

Відомий британський блогер, автор YouTube-каналу bald and bankrupt (*Лисий і банкрут), на який підписано 2,72 мільйона людей Бенджамін Річ, нещодавно відвідав Рівне.

У нашому місті блогер шукав мозаїки радянського періоду та намагався познайомитися з багатьма місцевими жителями, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Час-Дій..

У Рівному чоловік приїхав на залізничний вокзал і заночував у готелі «Мир», назву якого вимовити британцю не вдавалося зовсім. Тому іноземні глядачі дізналися про готель у Рівному, який називається «Міа».

Під час прогулянки містом британця зацікавила мозаїка біля «ЕКО маркету», яка була створена до 700-річчя міста. Він коротко розповів про історію Рівного, і часи окупації, коли Україна була під контролем інших держав.

Під час подорожі до України британець, окрім Рівного, відвідав Київ та Тернопіль. У відео Бенджамін Річ намагався показати справжню Україну.

На YouTube є безліч відео про Україну, і всі вони показують одне і те ж: гарні церкви в Києві, пляжі в Одесі чи неймовірну міську площу Львова. Але чи справді ми дізналися про країну з тих відео? Я не вірю. І тому я хотів показати вам справжні місця та зустріти справжніх жителів України якомога далі від кліше.

 

О, і також ми будемо шукати кілька радянських мозаїк. Приєднуйтеся до мене у пригоді по країні, яка може бути найдружнішою та найменш зрозумілою в Європі, – розповідає Бенджамін Річ.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook