Одягаємося стильно: що модно носити жінкам після 60 років (ФОТО)

Стильні рекомендації які допоможуть створити хороший базовий гардероб

Жінкам після 60 років важливо обирати стильні образи з урахуванням деяких ключових аспектів. У цьому віці рекомендується обирати одяг з якісних тканин, які добре тримають форму, а кольори краще з пастельної гамми такі як:

  • персиково -рожевий;
  • синій;
  • бордо;
  • червоний;
  • гірчичний.

Для створення стильного образу поєднуйте одяг з яскравими аксесуарами. Влітку можна обирати однотонні сукні-сорочки сукні прямого крою. Хорошим доповненням до образу стане тоненький ремінець, який підкреслює фігуру.

При виборі одягу для жінок після 60 важливо враховувати кілька аспектів:

1. Уникайте глибоких вирізів, оскільки вони підкреслюють зморшки на шиї та декольте. Для цього можна використовувати елегантний шарф або легку шаль світлого кольору.

2. Під час вибору шарфів обирайте світлі відтінки, уникаючи чорних, насичено-фіолетових або болотних кольорів, які можуть зробити обличчя менш свіжим та землистим.

3. Звертайте увагу на руки, оскільки їх стан відображає вік. Для осінніх і весняних днів обирайте сукні з довгими рукавами, а влітку використовуйте легкі палантини або блузки з рукавами для додаткового комфорту.

4. Жінкам за 60 з надлишковою вагою підходять сукні вільного крою у темних відтінках, які візуально створюють ефект стрункішої фігури. Підкреслюйте свій образ стильними аксесуарами та прикрасами.

Ці поради допоможуть підкреслити ваш стиль та надати образу елегантності.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook