Один простий інгредієнт зробить картоплю-пюре смачнішою та ароматнішою: Простий секрет, про який знають одиниці

Достатньо маленької частинки продукту

Картопля-пюре – улюблена страва багатьох. Особливо дітей. Варто додати у картоплю багато масла та вершків і вона вийде ароматною та смачною.

Проте у ресторанах знайшли спосіб ще більше вдосконалити смак картопляного пюре, для цього використовують певну хитрість.

Як варити картоплю по-новому?

Очищену та порізану картоплю (шматочки повинні бути немаленькі, інакше картопля перетвориться на пюре) залити холодною водою і поставити на плиту.

Відразу картоплю слід посолити.

А потім додати секретний інгредієнт – це очищений зубчик часнику, який слід попередньо придавити, щоб він більше смаку та аромату віддав картоплі. Після приготування часник треба викинути.

Що ще додати до картоплі?

Крім часнику до картоплі можна додати половину цибулини, кілька лаврових листочків і горошини чорного перцю.

На завершення картоплю засмачують маслом і дрібно нарізаним кропом.

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook