Один фрукт — і страва тане в роті: рецепт соковитої буженини з бананом

Інгредієнт зробить м’ясо незабутнім

Буженина — традиційна страва до великоднього столу, яку готують багато господинь. Однак варто додати один фрукт – і смак її дуже зміниться.

Інгредієнти:

  • м’ясо свинина – 1,5 кг;
  • банан — 1 шт;
  • гірчиця, сіль, часник, перець, спеції — на смак;
  • оливкова олія.

М’ясо добре помити, видалити всі прожилки та повністю промочити паперовими серветками. Змішати сіль та перець, натерти м’ясо.

Часник змішати з гірчицею, можна додати трохи соєвого соусу. Кулінарним пензликом змастити буженину цим соусом.

Перекладіть м’ясо в пакет для запікання і відправте в холодильник маринуватись буженину на добу.

Потім духовку заздалегідь розігріти до 200 градусів. Дно посуду для запікання змастити оливковою олією. Банан помити, серединку з'їсти, а бананову шкірку покласти на дно дека білою стороною нагору, зверху викладіть м’ясо.

Закрийте кришкою форму для запікання та запікайте буженину 50 хвилин, потім зменшити температуру до 180 градусів та відкрити кришку. Заберіть бананову шкірку і запечіть м'ясо до скоринки.

Смачного!

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook