Обережність – Овнам, зіпсована репутація – Дівам: гороскоп на 9 грудня

А Левам пощастить з грошима

ОВНИ

День буде успішним, якщо ви, перш ніж щось сказати, подумаєте про наслідки. Ви можете проявити нетактовність до співрозмовника або просто незаслужено образити людину. Пам'ятайте це і ставтеся до себе більш критично.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви будете думати про що завгодно, тільки не про те, як досягти високих виробничих показників. Намагайтеся обходити гострі кути, не сперечайтеся і нікому нічого не обіцяйте.

БЛИЗНЯТА

Зараз ви здатні домогтися гарних результатів, але вирішувати поставлені завдання краще по черзі. Ваші успіхи можуть розворушити заздрісників, тому пильнуйте.

РАКИ

Вам не варто зайвий раз проявляти ініціативу й брати на себе відповідальність. Вас не тільки не оцінять, але й можуть звинуватити у всіх помилках і прорахунках, які допустили колеги. 

ЛЕВИ

Складаючи плани на цей день, віддайте перевагу тим, які принесуть швидкий результат. Вам потрібно активізувати зв'язки з партнерами. Успішно вирішаться будь-які фінансові питання.

ДІВИ

Труднощі, які можуть виникнути в особистому житті, відіб'ються на вашій роботі. Намагайтеся зібратися, щоб не зіпсувати свою професійну репутацію.

ТЕРЕЗИ

Найбільш важкі справи поки відкладіть, щоб не наробити помилок. Також будьте обережними з малознайомими людьми, щоб не стати жертвою підступного наміру.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно все добре обмірковувати та ретельно перевіряти інформацію. А ще вам треба навчитися мислити більш позитивно.

СТРІЛЬЦІ

Навколо вас цього дня відбуватимуться цікаві події, але вам поки краще залишатися пасивним спостерігачем. В іншому випадку ви можете зробити щось необачне, що ускладнить ваше життя.

КОЗОРОГИ

Будьте активними, особливо в питаннях спілкування, контактів і зв'язків. Якщо виникнуть розбіжності з коханою людиною, то постарайтеся не з'ясовувати стосунки – зараз краще піти на поступки.

ВОДОЛІЇ

Ви відчуєте невеликі позитивні зміни. Найбільшого успіху ви зможете досягти в любовних справах.

РИБИ

Ваше самолюбство буде уражене несправедливим ставленням керівництва, однак незабаром все повернеться на свої місця і ви знову будете у фаворі.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп