Ніжний омлет всього з 3 інгредієнтів: легко і економно

Ідеальний сніданок

Якщо ви жодного разу не пробували омлет в духовці, приготуйте його за цим рецептом. Корисна і ніжна страва може стати сніданком чи доповненням до обіду.

Інгредієнти:

  • Яйця – 6 шт;
  • Молоко – 300 мл;
  • Сир – 100 г;
  • Масло вершкове чи олія – 20 г;
  • сіль.

Яйця змішуємо з молоком і солимо на смак, збиваємо вінчиком або міксером. Тремо сир і вмішуємо в яєчну масу.

Сковорідку без ручки чи форму змащуємо вершковим маслом, виливаємо масу.

Запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-25 хвилин, але час залежить від вашої техніки, тому стежте, щоб не підгоріло.

Омлет вдало гармонує з багатьма стравами, особливо з м’ясними, і салатами зі свіжих овочів, в яких є помідори.

Секрет страви:

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, а викладати страву потрібно на теплу тарілку, щоб омлет не опав. Зелень в сам омлет не кладуть – вона сприяє обпаданню, краще посипати зверху, коли страва вже готова.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook