Німецький картопляний салат з огірками з банки: кращий за Олів’є, хоч і без м’яса (РЕЦЕПТ)
Дуже смачний і простий у приготуванні салат із доступних продуктів
Цей ситний німецький салат готується з дуже простих і бюджетних продуктів. Та при цьому виходить дуже-дуже смачно!
Особливу увагу варто звернути на заправку – саме завдяки цьому соусу звичайні інгредієнти перетворюються у приголомшливу страву
Інгредієнти:
- картопля – 6 шт.
- цукор – 1 ч.л.
- сіль – 1 ч.л.
- винний оцет – 2,5 ст.л.
- мариновані огірки – 10 шт.
- олія – 100 мл
- чорний перець – 1/3 ч.л.
- часниковий порошок – 1/3 ч.л.
- гірчиця – 1/2 ч.л.
- молоко – 50 мл
- кріп, петрушка – до смаку
Приготування:
Відваріть картоплю в мундирі у підсоленій воді.
Цибулю наріжте кубиками, змішайте із сіллю, цукром і столовою ложкою оцту. Залийте її водою та залиште на 10-15 хв.
Мариновані огірки наріжте кружечками, а очищену відварену картоплю – кубиками.
Відкиньте цибулю на сито і додайте її до картоплі та огірків.
Порубайте петрушку і кріп, додайте зелень до овочів.
Щоб приготувати заправку для салату, перебийте молоко та соняшникову олію блендером – до однорідності. Додайте до цієї суміші гірчицю, оцет, який залишився, сухий часник, сіль і перець. Знову перебийте блендером.
Заправте салат приготованим соусом і добре перемішайте.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ