Німецький картопляний салат з огірками з банки: кращий за Олів’є, хоч і без м’яса (РЕЦЕПТ)

Дуже смачний і простий у приготуванні салат із доступних продуктів

Цей ситний німецький салат готується з дуже простих і бюджетних продуктів. Та при цьому виходить дуже-дуже смачно!  

Особливу увагу варто звернути на заправку – саме завдяки цьому соусу звичайні інгредієнти перетворюються у приголомшливу страву

Інгредієнти:

  • картопля – 6 шт.
  • цукор – 1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • винний оцет – 2,5 ст.л.
  • мариновані огірки – 10 шт.
  • олія – 100 мл
  • чорний перець – 1/3 ч.л.
  • часниковий порошок – 1/3 ч.л.
  • гірчиця – 1/2 ч.л.
  • молоко – 50 мл
  • кріп, петрушка – до смаку

Приготування:

Відваріть картоплю в мундирі у підсоленій воді.

Цибулю наріжте кубиками, змішайте із сіллю, цукром і столовою ложкою оцту. Залийте її водою та залиште на 10-15 хв.

Мариновані огірки наріжте кружечками, а очищену відварену картоплю – кубиками.

Відкиньте цибулю на сито і додайте її до картоплі та огірків.

 

Порубайте петрушку і кріп, додайте зелень до овочів.

Щоб приготувати заправку для салату, перебийте молоко та соняшникову олію блендером – до однорідності. Додайте до цієї суміші гірчицю, оцет, який залишився, сухий часник, сіль і перець. Знову перебийте блендером.

Заправте салат приготованим соусом і добре перемішайте.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook