Ніколи не розвалюються і завжди соковиті: таємний рецепт голубців від наших бабусь

Ліниві голубці рецепт за 30 хвилин

Готуємо смачні ліниві голубці для всієї родини. Пропонуємо вам дивовижний рецепт голубців без м'яса і рису. Універсальний рецепт, який підійде і для повсякденної страви, і під час посту.

Щоб ледачі голубці ніколи не розвалювалися, вибирайте правильно капусту.

Капуста повинна бути щільною. Добре її помити, просушити паперовими рушниками. З капусти вирізати качан.

Загорнути капусту в харчову плівку. Поставте в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини. Якщо листя капусти тверді, можна прогріти капусту ще 2 хвилини. Розібрати листя капусти на голубці.

Інгредієнти:

  • Гриби - 100 г (можна сухі)
  • Цибуля - 1 шт
  • Зелень
  • Капуста - 1 шт
  • Сметана
  • Томатна паста або домашній кетчуп
  • Яйця - 3 шт
  • Сир

Яйця відварити, остудити і почистити. Нарізати яйця невеликими кубиками.

Сухі гриби попередньо замочити, пізніше відварити в підсоленій воді. Печериці свіжі можна просто почистити та дрібно порізати.

Цибулю чистимо, нарізаємо та обсмажуємо на сковороді, додаємо гриби.

Далі подрібнити зелень та додати до грибів.

Змішати гриби, цибулю, зелень, яйця та все перемішати.

У кожен лист капусти для голубців викласти начинку та акуратно загорнути голубці.

Зробити підливу для голубців дуже просто.

З'єднати сметану, кетчуп або томатну пасту. Трохи підливу на ледачі голубці підсолити.

Викласти всі голубці в глибоку сковороду, залити все підливою.

Сир натерти на крупній тертці і посипати ледачі голубці.

Тушкувати голубці в сковороді під кришкою 30 хвилин. Можна додати трохи води.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook