Ні олії, ні духовки, ні сковороди: пишний омлет легко приготувати із трьох інгредієнтів

Найнезвичайніший спосіб приготування омлету

Омлет – найпопулярніший сніданок у всьому світі. Зазвичай його готують із молока та яєць, додаючи різноманітні інгредієнти на свій смак.

Але його й можна приготувати без олії, сковороди та не включаючи духовку. Приготувавши такий сніданок на пару, вам не потрібно буде відмивати деко або сковороду, пише Телеграф.

Інгредієнти:

  • 250 мл - яєчної маси кімнатної температури;
  • 250 мл - молока кімнатної температури;
  • дрібка солі.

У тарілці змішайте 4 яйця виделкою. Посоліть на свій смак і додайте таку ж кількість молока. Влийте молоко у яйця, просто перемішайте, не збиваючи.

Тарілку переставте в каструлю з водою до середини тарілки, накрийте кришкою і все поставте на великий вогонь. Після закипання зменште вогонь і готуйте омлет приблизно 20 хвилин.

Переверніть готовий омлет на плоску тарілку та подавайте.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook