Неймовірно смачні млинці з трьома начинками: гора смакоти
Млинці виходять тільки у справжніх господинь!
Ніжні млинці на тісті з молока та окропу завжди виходять ідеальними, адже вони завжди легко поєднуються з різними начинками.
Пропонуємо вам приготувати три варіанти начинки.
Інгредієнти для тіста:
- Яйця – 6 шт.;
- Цукор – 6 ст. л;
- Сіль – 1 ч.л;
- Молоко – 400 мл;
- Окріп – 400 мл;
- Олія – 6 ст.л;
- Борошно – 350 г
Для м’ясної начинки необхідно:
- Фарш – 350 г;
- Цибуля – 1 шт;
- сіль, перець, спеції, кріп;
- олія соняшникова – 3 ст.л.
Для яєчної начинки візьміть:
- яйця відварені
- зелену цибулю
- сіль та перець;
- олія
Для сирної начинки:
- Сир домашній – 350 г;
- Яйце – 1 шт;
- цукор та родзинки на смак.
Яйця змішуємо з сіллю та цукром, перебиваємо масу віночком.
Всипаємо частинами просіяне борошно, щоб вийшла густа маса.
Вливаємо тепле молоко і перемішуємо до однорідності, вливаємо окрім і перемішуємо.
Додаємо залишки борошна, олію та вимішуємо млинцеве тісто.
Випікаємо млинці на змащеній олією сковороді.
Готуємо начинки:
- Для м’ясної начинки обсмажуємо кубики цибулі до готовності та додаємо фарш, сіль та перець, спеції та тушкуємо до готовності. Наприкінці додаємо кріп.
- Для яєчної начинки нарізаємо пучок зеленої цибулі та кріп, ріжемо кубиками яйця та змішуємо. Солимо і перчимо, поливаємо вершковим маслом або олією.
- Для сирної начинки легко змішуємо всі інгредієнти.
Млинці ділимо на 3 частини та загортаємо трубочки з різними начинками.
Млинці дуже смачні, апетитні та ситні, можуть бути як закуска для різних страв, а сирні – це чудовий десерт.
Джерело: mandarynka
Радіо Трек: НОВИНИ