Неймовірно смачні котлети без яєць і хліба, які сподобаються навіть дітям (РЕЦЕПТ)
Дієтичний варіант — не гірший на смак, аніж традиційні котлети
Головний плюс цих котлет — їх можна готувати про запас. Вони добре зберігаються у морозильній камері, не втрачаючи потім — при розігріванні — свого смаку і корисних властивостей
Диво-рецептом котлет без яєць та хліба поділилася кулінарка Ніна Зубко.
Інгредієнти:
- курячий фарш - 1 кг
- вівсяні пластівці - 2 ст.л.
- цибуля - 100 г
- морква - 100 г
- броколі - 350 г
- кабачок - 150 г
- сіль, імбирний порошок (або подрібнений імбир), часник - до смаку
Приготування:
Спершу треба закип’ятити воду і кинути туди броколі - буквально на хвилину. Тоді дістаємо броколі і заливаємо її холодною водою. Повністю охолоджену капусту потрібно дрібно нарізати ножем.
Кабачок і моркву треба натерти на терці (на грубій або для корейської моркви), а цибулю - дрібно посікти.
Всі інгредієнти змішуємо, солимо і додаємо спеції.
Можна трохи відбити масу, як на звичайні котлети.
Формуємо котлети і смажимо на антипригарній сковорідці або ж у духовці чи навіть на пару. Якщо будете їх запікати - встановіть температуру 200 градусів, готувати котлети треба 25-30 хв.
Джерело: ФАКТИ
Радіо Трек: НОВИНИ