Неймовірно смачні котлети без яєць і хліба, які сподобаються навіть дітям (РЕЦЕПТ)

Дієтичний варіант — не гірший на смак, аніж традиційні котлети

Головний плюс цих котлет — їх можна готувати про запас. Вони добре зберігаються у морозильній камері, не втрачаючи потім — при розігріванні — свого смаку і корисних властивостей

Диво-рецептом котлет без яєць та хліба поділилася кулінарка Ніна Зубко.

Інгредієнти:

  • курячий фарш - 1 кг
  • вівсяні пластівці - 2 ст.л.
  • цибуля - 100 г
  • морква - 100 г
  • броколі - 350 г
  • кабачок - 150 г
  • сіль, імбирний порошок (або подрібнений імбир), часник - до смаку

Приготування:

Спершу треба закип’ятити воду і кинути туди броколі - буквально на хвилину. Тоді дістаємо броколі і заливаємо її холодною водою. Повністю охолоджену капусту потрібно дрібно нарізати ножем.

Кабачок і моркву треба натерти на терці (на грубій або для корейської моркви),  а цибулю - дрібно посікти.

Всі інгредієнти змішуємо, солимо і додаємо спеції.

 

Можна трохи відбити масу, як на звичайні котлети.

Формуємо котлети і смажимо на антипригарній сковорідці або ж у духовці чи навіть на пару. Якщо будете їх запікати - встановіть температуру 200 градусів, готувати котлети треба 25-30 хв.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook