Неймовірна намазка на хліб із вершкового масла: готується за 5 хвилин (РЕЦЕПТ)
Намазка ідеально підійде як для перекусів, так і до святкового столу
Вершкове масло – один із найпоширеніших продуктів для приготування бутербродів та закусок. Якщо ж вам набридли звичайні канапки з мʼясом, авокадо чи рибою, приготуйте намазку з вершковим маслом та беконом.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 200 г;
- бекон – 150 г;
- зелена цибуля – 70 г;
- часник – 3 зубчики;
- сіль, мелений перець, копчена паприка – до смаку.
На добре розігрітій сковорідці потрібно обсмажити нарізаний дрібною соломкою бекон. Готувати слід до того часу, поки весь зайвий жир не розтопиться.
Далі перекладіть бекон на серветку чи паперовий рушничок, щоб прибрати олію.
Наступним кроком нарізаємо дрібно цибулю та додаємо її до вершкового масла, яке має бути кімнатної температури.
Сюди ж додаємо бекон та спеції до смаку. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, поміщаємо в контейнер та відправляємо застигати до холодильника.
Готову намазку можна не лише використовувати для тостів. Вершкове масло з беконом також може бути чудовим доповнення до картоплі, макаронних виробів чи будь-яких круп.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ