Нереально смачний минтай: Готуйте подвійну порцію, бо завжди просять добавки
Риба виходить дуже соковита
Минтай – це корисна риба і знайти її в магазинах легко. Рецептів приготування є безліч. До риби додають соєвий соус, лимонний сік, овочі й так далі.
Сьогодні ми поділимось легким рецептом смачного філе минтая в мультиварці.
Інгредієнти:
- філе минтая – 600 грамів;
- морква – 1 штука;
- ріпчаста цибуля – 1 штука;
- сметана – 1 столова ложка;
- олія – 1 столова ложка;
- вода – 0,5 склянки;
- сіль, спеції – на смак.
Філе потрібно розморозити та вимити під проточною водою. Рибу нарізати великими шматками, адже страва буде подаватись порційно.
Тепер філе потрібно натерти підготовленими спеціями та додати трішки олії. В такому стані минтай має пролежати пів години, щоб промаринуватись.
Моркву натерти на маленькій тертці, а цибулю потрібно нарізати тоненькими півкільцями. Овочі підсмажити до готовності.
На підсмажені овочі у чашу мультиварки викладаємо замаринований минтай. Сметану змішуємо з водою та заливаємо філе.
Обираємо режим «Тушкування» і готуємо 30 хвилин.
Поки риба готується можна займатись власними справами, адже страва буде ідеально смачною, просмаженою і насиченою пряними ароматами.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ