«Нехай його пісні завжди живуть у наших серцях»: в ДТП загинув народний артист України (ФОТО)

Його дружина зараз у реанімації й лікарі борються за її життя

У Закарпатській області у страшній ДТП загинув народний артист України, родом з Прикарпаття. Його дружина зараз у реанімації й лікарі борються за її життя.

Деталі трагедії повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис голови Івано-Франківської ОВА Світлани Оніщук у Facebook.

Повідомляється, що у ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків, організатор дитячого конкурса-фестиваля, меценат, благодійник.

Він проводив концерти для військових та хворих діток.

За життя збудував каплицю Спасіння Христового в м. Тисмениця, допомагав у будівництві та реставрації храмів на Прикарпатті. Багато їздив з благодійними концертами до військовослужбовців, хворих дітей, людей з інвалідністю.

За даними видання «Галка», відомо, що автомобіль Сташківа злетів з дороги у Закарпатській області.

В авто було троє людей. Богдан Сташків та ще один чоловік одразу загинули, а дружина артиста - у реанімації.

За даними відділу комунікацій поліції в Закарпатській області, аварія трапилася близько 14:10 на автодорозі «Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я».

 

Наразі відомо, що 67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах.

Найвідоміша пісня Сташківа "Золотава осінь розпустила коси"

Від отриманих травм на місці ДТП загинув водій та його 59-річний пасажир. Окрім цього, з місця події госпіталізували й 67-річну пасажирку вказаного авто.

За життя Богдан Сташків отримав звання народного артиста України, був володарем гран-прі Міжнародного конкурсу вокалістів у Нідерландах, був нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня, орденом Хреста Спасителя, орденом Князя Володимира, орденом Юрія Побідоносця, орденом Андрія Первозданного, орденом «Знак пошани», медаллю Міністра оборони України за благодійну миротворчу місію в Косово у 2006 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook