Недооцінена риба №1, яку терміново потрібно включити до раціону

Ця риба нічим не поступається популярному лососю

Дієтолог Лорен Манакер пояснила, яка риба заслуговує на місце на вашій тарілці. Найбільш недооціненою рибою, яку обов'язково потрібно включати в раціон, є форель.

За словами експертки, це жирна риба, багата на омега-3 жирні кислоти, що можуть допомогти в усьому: від зменшення запалення до зміцнення здоров'я серця. А ще вона містить білок, який є важливою поживною речовиною для метаболізму, вироблення гормонів, а також побудови та відновлення тканин організму.

Манакер додала, що форель — це джерело вітаміну D - речовини, яка має вирішальне значення для здоров'я кісток та імунітету.

 

Вона також вказує на вміст у ній селену, який важливий для здоров'я щитоподібної залози.

Дієтологиня попередила, що є кілька речей, на які слід зважати під час вибору форелі. По-перше, копчені та в'ялені версії містять багато натрію. А при купівлі свіжої форелі потрібно дивитися на її виробника.

Форель тонша риба, вона готується швидше і рівномірніше, ніж лосось. Це робить її чудовою стравою, яку можна швидко приготувати на плиті або грилі. У неї також м'який смак, що робить її хорошим варіантом для людей, які хочуть їсти більше риби, але яких відштовхують «рибні» запахи і смаки.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook