Недільний борщ у Рівному за 40 гривень! (15 ФОТО)

Кореспондент Радіо Трек зварив 5 літрів смачного борщу, закупившись на ринку і витративши лише 40 гривень

Коли душа прагне прекрасного - її годують поемами, коли дівчата сумніваються в хлопцях - їх годують обіцянками, а коли патріотизм рветься із серця – годуй усіх своїх близьких борщем.

В Україні тільки і розмов, що про страву, яку краще споживати вчорашньою.

Народна приказка повчає – «добрий борщ - каша, як є шматок м’яса», мабуть тому господарі і запрошують гостей «на завтра», коли м’яса в ньому значно поменшало. 

Але то жарти, адже ми народ гостинний і любимо попоїсти смачненько.

Наш кореспондент з цієї ж причини вирушив зранку на базар, аби все купити, приготувати і, звісно ж, розповісти про це вам.

Подорож на базар із самого початку стає казковою: нам зустрівся домовий, який і допомагав потім купувати й обирати найсмачніші продукти.

Як бачите, сам дідок не обманув - не продукти, а писанки знайти допоміг. Вдячні кореспонденти Радіо Трек купили йому смачний чебурек.

Круглий ринок така річ, що рано чи пізно потрапиш на те ж місце, з якого почав. Але пройшовши ще раз повз лоток цієї жіночки, ми зрозуміли, що минулого разу бачили панду, просто не придивлялися.

Подивіться на перше фото, ви теж її бачили, просто могли не звернути увагу.

А також нам трапилися просто таки персонажі мультфільмів - суворий голуб і його друг пес.

Якою б казковою не здавалася вам наша історія, та мораль і правда її така: борщ за 40 гривень - це реальність, вийде його стільки, що всю родину нагодувати можна. Давайте розглянемо інгредієнти.

Для Українського борщу нам потрібно:

Свинячі ребра 400гр. – 20 грн.

Картопля 300гр. – 1,80 грн.

Морква 120гр. – 1,20 грн.

Капуста 500гр. – 6 грн.

Цибуля 150гр. – 1,80 грн.

Буряк 800гр. – 5,60 грн.

Пучок укропу – 3,60 грн.

І через півтори години у нас виходить отака каструля смачного і рідного борщу.

Усім смачного настрою, позитивних пригод і нехай у вашому борщі ніколи не закінчується м'ясо!

 

Автор: В. Восьмечудо

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook