Не всі знають про цей трюк: Що досвідчені кухарі додають, коли смажать цибулю

Додайте секретний інгредієнт

Цибуля – основа для багатьох страв. Виявляється, її смак може бути пікантним та ароматним завдяки хитрощам.

Бальзамічний оцет

Додайте 1 ст.л. у момент, коли цибуля вже стала м’яка. Разом з ним додайте трохи солі і цукру. Так цибуля вийде не тільки золотистою, а й неймовірно смачною.

Куркума

Багато хто знає куркуму як яскраву спецію. Вона корисна, а ще — це натуральний барвник. Цибуля, посмажена з куркумою, буде гарантовано золотистою. Схожий ефект матимуть карі та паприка.

Сода

Не варто боятися додати під час смаження дрібку соди. Така цибуля стане апетитною і золотистою.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook