Не вбивайте своїх дітей! Прості поради від Клопотенка щодо харчування дітей

Ресторатор застеріг батьків від «харчових помилок»

Від харчування людини залежить її психологічне та фізичне здоров'я.

Якщо ви їсте правильно – ваше тіло та мозок функціонують правильно.

 

Для маленьких дітей це дуже важливо.

Які продукти краще ніколи не давати дітям - розповів кулінар та ресторатор Євген Клопотенко.

 - Це вже очевидно, що елементарне здорове харчування – менше солі з цукром і більше овочів та фруктів.

 

Але є ще кілька речей, на які слід звернути увагу.

 

Особливо, коли ви готуєте для дітей, - зауважив Євген Клопотенко.

Табу

Сухі сніданки – це не добре, тому що в цих пачках багато цукру та трансжирів.

В крайньому разі можна самим зробити гранолу, де і гарна вівсянка буде, і рівень солодкого контрольований.

Замість фруктових йогуртів – натуральний йогурт + свіжі/заморожені/сушені фрукти та мед.

Тому що готові фруктові йогурти у банках містять багато цукру та крохмалю.

Солодощі – це добре. Але тоді не магазинні, а зроблені самостійно. І треба знати міру, звичайно.

Солодке газування – невидимий ворог.

Ви не розумієте, але споживаєте багато цукру.

Можна, і навіть необхідно 

Клопотенко не втомлюється нагадувати усім, що м'ясо краще запікати, а не смажити.

Більше білого нежирного м'яса, менше жирного червоного.

Бо дитячому організму так буде легше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook