Не поспішайте виливати: як буряковим відваром рятують кімнатні рослини

Відвар із буряка може стати чудовим добривом

Під час варіння буряка вода наповнюється великою кількістю поживних елементів — калієм, магнієм, фтором, марганцем та фосфором.

Достатньо просто промити буряк, покласти в каструлю та залити водою. Солити ні в якому разі не можна. Відварюємо овочі до готовності, а воду залишаємо для квітів.

Бурячний відвар має охолонути, після чого його треба розбавити водою 1:1. Головне, щоб відвар був свіжим, оскільки саме тоді в ньому є багато поживних речовин.

Таке добриво застосовується раз на тиждень, не частіше, адже цього достатньо, щоб квіти рясно квітнули та не хворіли.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: буряк