Не пийте кави — спечіть її: рецепт фантастичного домашнього пирога

Цей пиріг завдяки каві виходить особливо ароматним

Завжди до чаю хочеться чогось смачненького. Якщо вам набридла магазинна випічка, можна приготувати ласощі власноруч. Виходить ні чим не гірше і навіть корисніше.

Пропонуємо вам приготувати кавовий пиріг. Він – на кефірі і зовсім нескладно готується, пише Телеграф.

Інгредієнти:

кефір – 0,5 ст.;

розчинна кава – 3 ч. л.;

яйця – 2 шт.;

цукор – 1 ст.;

вершкове масло – 100 г;

борошно – 1 ст.;

розпушувач – 10 г.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури. Тому їх краще заздалегідь дістати з холодильника. Борошно та розпушувач перед додаванням необхідно просіяти.

Каву розводимо в невеликій кількості теплої води. Після цього змішуємо її з кефіром.

До ароматної суміші додаємо яйця, попередньо збиті з цукром. Перемішуємо, тоді вводимо розм’якшене масло.

Доводимо масу до однорідності та поступово всипаємо просіяні борошно та розпушувач. Замішуємо рідке тісто.

Переливаємо його у форму, застелену пергаментом. Ставимо в попередньо розігріту духовку. Випікається такий пиріг близько 35-40 хвилин при 200 градусах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook