«Не гарантують»: Великий район Рівного вже скоро доба як без води і прогноз невтішний (6 ФОТО)

«Серйозна аварія: від С. Бандери до Мірющенка» (с)

Вода на території району, обмеженого вулицями Відінською, С. Бандери, Карнаухова та частково В. Чорновола, пропала вчора, 6 серпня, надвечір.

Тоді з-під землі на вул. Жуковського почав бити справжній невеликий фонтан, який прямо піднімав люка в водопровідному колодязі, перетворюючи всю вулицю Жуковського на ріку, яка несла свої води вниз, повз четверту школу до вул. Кн. Ольги.

Наскільки ми розуміємо, вчора ремонтники займалися переважно перекриттям води по району, аби зупинити саму течію. Сьогодні ж з 8:00 приступили до ремонтних робіт.

За словами самих працівників, ситуація дуже непроста.

«Трубу розірвало»

Наскільки ми зрозуміли, вирішується, якого розміру сегмент труби варто замінити, аби бути певним, що аварія не повториться, і чи не треба починати розкопки.

Поки обходяться без них, але на сьогодні відновлення водопостачання не обіцяють

«Це, аби до завтра»

Те ж саме повторюють і диспетчерські служби «Рівнеоблводоканалу».

Офіційне ж зведення каже:

Через пошкодження водопроводу на вул. Жуковського, 25-27 відсутнє водопостачання на вул. Жуковського, Тернопільська, Волинська, М.Карнаухова, Осіпова, Леонтовича, Семиренко, Кн.Ольги, Ст.Бандери, С.Крушельницької, частково вул.Чорновола.

 

Наша ремонтна бригада робить усе, аби якомога швидше завершити роботи та відновити водопостачання.  

 

☎️ Дізнатися усю інформацію та замовити машину з питною водою можна за телефоном аварійно-диспетчерської служби 62-32-15, 050 375 40 70.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: Аварія