Не для російський солдатів: для кого насправді окупанти привези крематорії (ФОТО)

З самого початку росармія збиралася спалювати в них українців

Мобільні крематорії, які при вторгненні в Україну привезла з собою армія рф, призначалися не для російських солдатів. Коментуючи різанину в Бучі, радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив у своєму Twitter, що мобільні крематорії російські війська везли в Україну, щоб приховати сліди своїх злочинів, повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Тобто дії російських терористів в Україні – це спланований геноцид.

Інсинератор ИН-50.1К – мобільний крематорій, призначений для утилізації людських залишків. У зв’язку з тим, що російське командування тривалий час звітувало про відсутність втрат, здавалося, що метою перебування крематоріїв на території України було спалювання трупів російських солдатів.

Насправді, щоб приховати сліди військових злочинів, російська армія планувала спалювати тіла загиблих цивільних осіб.

 

Метод КДБ: «нєт тєла – нєт дєла».

Між тим, розвідка Британії теж підтверджує, що план путіна передбачав страти в Україні. Коментуючи різанину у Бучі під Києвом, очільник британської розвідки MI6 Річард Мур повідомив:

— Ми знали, що плани путіна щодо вторгнення включали позасудові страти його військовими та розвідувальними службами, – наголосив він.

Під натиском ЗСУ, поспіхом втікаючи з Київської області, окупанти залишили трупи російських солдатів та тіла закатованих українських громадян.

Увесь світ побачив задокументовані злочини «русского мира»

Ми не пробачимо! Всі військові злочинці будуть покарані!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook