Не 90, а по 480 тисяч гривень за кожну медаль вирішили давати олімпійцям у Рівному

Таке рішення – за поданням міського голови Олександра Третяка – сьогодні ухвалили на сесії

Рівненські призери Олімпійських ігор у Токіо отримають від міста по 480 000 грн за кожну з отриманих медалей. Таке рішення – за поданням міського голови Олександра Третяка – під час сесії сьогодні ухвалили міські обранці.

За моїм поданням депутати підтримали збільшення винагород спортсменам та їх тренерам, що здобули 1-3 місця на Олімпійських іграх за кожну медаль.

 

Розмір винагороди збільшується з 15 мінімальних заробітних плат (90 тис. грн) на 80 мінімальних заробітних плат (480 тис. грн)

 

Тренери спортсменів отримуватимуть винагороду в розмірі 50% від винагороди спортсмена, - повідомляє на фейсбук-сторінці Олександр Третяк.

Більш як вп’ятеро більші призові виплатять рівненському плавцю Михайлу Романчуку, який взяв аж дві медалі (срібну та бронзову), та стрільцю Олегу Омельчуку, який цьогоріч привіз з олімпійських ігор бронзу.

Надалі таку премію отримуватимуть усі рівненські спортсмени, які здобудуть будь-яку медаль на олімпіаді (золоту, срібну чи бронзову). В проєкті рішення Рівненської міськради зазначено, що премія виплачується за кожну отриману спортсменом нагороду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook