Найсмачніші тюфтельки – їжачки: готуються швидко і виходить смачно
Хороший варіант на вечерю
Інгредієнти:
- Фарш – 1 кг;
- Рис – 0,5 склянки;
- цибуля, морква, солодкий перець – по 1 шт;
- сіль, перець, кріп, ароматні трави, часник – на смак.
Для соусу:
- помідори чи томатна паста – 2 ст.л;
- борошно – 0,5 ст.л;
- сіль, цукор, перець, трави, спеції, зелень – на смак;
- вода, олія соняшникова.
Рис відварюємо до напівготовності.
Цибулю обсмажуємо кубиком до напівготовності, додаємо терту моркву і тушкуємо овочі до готовності.
Додаємо у фарш тушковані овочі. Змішуємо з рисом, солимо і перчимо, додаємо спеції та часник на смак. Формуємо тюфтелі.
Прогріваємо борошно до золотистого кольору і додаємо терті помідори або томатну пасту, овочі. Заправляємо сіллю та цукром, спеціями та травами.
У ємність укладаємо шарами тюфтельки та кільця солодкого перцю.
Заливаємо соусом, щоб підлива закрила тюфтельки. Накриваємо і тушкуємо 40 хвилин на невеликому вогні.
Подаємо ароматні тюфтельки з різними гарнірами і додаємо салати зі свіжих овочів.
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ