Найсмачніші тюфтельки – їжачки: готуються швидко і виходить смачно

Хороший варіант на вечерю

Інгредієнти:

  • Фарш – 1 кг;
  • Рис – 0,5 склянки;
  • цибуля, морква, солодкий перець – по 1 шт;
  • сіль, перець, кріп, ароматні трави, часник – на смак.

Для соусу:

  • помідори чи томатна паста – 2 ст.л;
  • борошно – 0,5 ст.л;
  • сіль, цукор, перець, трави, спеції, зелень – на смак;
  • вода, олія соняшникова.

Рис відварюємо до напівготовності.

Цибулю обсмажуємо кубиком до напівготовності, додаємо терту моркву і тушкуємо овочі до готовності.

Додаємо у фарш тушковані овочі. Змішуємо з рисом, солимо і перчимо, додаємо спеції та часник на смак. Формуємо тюфтелі.

Прогріваємо борошно до золотистого кольору і додаємо терті помідори або томатну пасту, овочі. Заправляємо сіллю та цукром, спеціями та травами.

У ємність укладаємо шарами тюфтельки та кільця солодкого перцю.

Заливаємо соусом, щоб підлива закрила тюфтельки. Накриваємо і тушкуємо 40 хвилин на невеликому вогні.

Подаємо ароматні тюфтельки з різними гарнірами і додаємо салати зі свіжих овочів.

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook