Найсмачніші котлети за секретним рецептом: як приготувати смакоту
Це рецепт наших бабусь
Котлети – популярна страва, яка часто виручає господинь, коли не знаєш, що готувати. Така страва підійде і на обід, і на вечерю. А знаючи особливості приготування, можна готувати такі котлети, які більше ніколи не будуть банальними.
Такий секрет знали ще наші бабусі й готували нам у дитинстві смачнючі котлети.
Інгредієнти:
- Фарш (свинина + яловичина) — 1-1,5 кг
- Картопля середнього розміру (сира) — 3-4 шт.
- Цибуля — 3-4 шт.
- Білий хліб — 1 шт. (200 г)
- Яйце — 1 шт.
- Сіль, перець — до смаку
- Гірчиця — 1 ст.л.
- Олія — 1 ст.л.
- Молоко — 200 г.
Картоплю і цибулю пропускаємо через м’ясорубку. Хліб треба розмочити у молоці. Далі, не віджимаючи молоко, додаємо хліб у фарш. Вливаємо туди ж залишки молока.
Додайте яйце, перекручену картоплю з цибулею, гірчицю, олію, сіль і перець – на смак. Дайте вимішаному фаршу постояти 10-15 хв. Потім мокрими руками формуємо котлетки та смажимо на добре розігрітій пательні.
Завдяки картоплі й олії у фарші котлети будуть дуже соковитими, а яйце скріпить їх і вони не будуть розвалюватися.
Джерело: kuhari
Радіо Трек: НОВИНИ