Найсмачніші котлети за секретним рецептом: як приготувати смакоту

Це рецепт наших бабусь

Котлети – популярна страва, яка часто виручає господинь, коли не знаєш, що готувати. Така страва підійде і на обід, і на вечерю. А знаючи особливості приготування, можна готувати такі котлети, які більше ніколи не будуть банальними.

Такий секрет знали ще наші бабусі й готували нам у дитинстві смачнючі котлети.

Інгредієнти:

  • Фарш (свинина + яловичина) — 1-1,5 кг
  • Картопля середнього розміру (сира) — 3-4 шт.
  • Цибуля — 3-4 шт.
  • Білий хліб — 1 шт. (200 г)
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль, перець — до смаку
  • Гірчиця — 1 ст.л.
  • Олія — 1 ст.л.
  • Молоко — 200 г.

Картоплю і цибулю пропускаємо через м’ясорубку. Хліб треба розмочити у молоці. Далі, не віджимаючи молоко, додаємо хліб у фарш. Вливаємо туди ж залишки молока.

Додайте яйце, перекручену картоплю з цибулею, гірчицю, олію, сіль і перець – на смак. Дайте вимішаному фаршу постояти 10-15 хв. Потім мокрими руками формуємо котлетки та смажимо на добре розігрітій пательні.

Завдяки картоплі й олії у фарші котлети будуть дуже соковитими, а яйце скріпить їх і вони не будуть розвалюватися.

Джерело: kuhari

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook