Найсмачніші котлети виходять із содою та сухарями. Без хліба та яєць (РЕЦЕПТ)

Щоб вони були ще й достатньо пишними, треба відмовитися від кількох інгредієнтів

Вимочений у молоці, вершках чи воді хлібний м'якуш використовують у приготуванні котлет як сполучний компонент, який допомагає фаршу триматися купи. Таку ж роль виконує манка, терті овочі та яйця.

Утім, якщо ви хочете приготувати справді смачні, соковиті й пишні котлети, то ці інгредієнти у фарш краще не додавати. Як і цибулю.

Досвідчені кулінари стверджують, що ідеальні котлети виходять, якщо до м'ясного фаршу додавати не хлібний м'якуш, а панірувальні сухарі. А якщо знати, як правильно використовувати соду, то м’ясні смаколики будуть ще й дуже пишними!

Як приготувати дійсно смачні та пишні котлети

 

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г
  • сода – 1 ч.л.
  • часник – 3 зубчики
  • зелень – 1 пучок
  • сіль, перець – до смаку

Приготування:

Часник пропускаємо через прес, подрібнюємо зелень і додаємо обидва компоненти до фаршу. Всипаємо соду і спеції та ретельно перемішуємо.

З цієї маси формуємо котлетки (чи ковбаски) і обсмажуємо на попередньо розігрітій сковорідці до появи рум'янцю з обох боків

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook