Найпростіший спосіб заготовити свіжу кукурудзу на зиму (РЕЦЕПТ)

Єдине, про що будете шкодувати взимку, що закрили замало

Насолоджуватися смаком солодкої кукурудзи можна круглий рік. Для цього треба лише правильно її законсервувати. Закатана в банку з сіллю і цукром кукурудза може зберігатися у прохолодному місці 2 роки

Інгредієнти:

  • качани кукурудзи – 4-5 шт. (середні)
  • сіль – 1,5 ст.л.
  • цукор – 1 ст.л.

Приготування:

Підготуйте качани кукурудзи: зріжте верхню і нижню частини. Покладіть качани у 3-літрову банку. Насипте сіль та цукор і залийте кип’ятком.

Вистеліть дно великої каструлі складеним у кілька шарів рушником.

Наповніть каструлю кип’ятком і поставте в неї банки з кукурудзою. Поставте каструлю на плиту і стерилізуйте 30 хв на середньому вогні.

Тоді закрутіть кожну банку кришкою.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook