Найпоширеніші помилки, які вбивають ваші антипригарні сковорідки

Корисні поради, які збережуть посуд

Сковороди з антипригарним покриттям полегшують приготування їжі, але вимагають особливого догляду. Їх треба вміти чистити і ззовні, і зсередини.

Перш за все, варто відзначити, що для догляду за зовнішньою стороною сковорідки підійдуть хімічні засоби з кремо- або гелеподібною структурою.

Для чищення середини сковорідок треба обирати якісні екологічні засоби, але не використовувати металевих шкребків.

Якщо ви регулярно митимете сковорідку з усіх сторін, то вона вам довго служитиме.

Правила безпечної експлуатації антипригарної сковорідки:

  • Не слід ставити гарячий посуд під холодну воду;
  • У жодному разі не чистіть антипригарне покриття порошками з абразивними частинками;
  • При готуванні використовуйте силіконові та дерев'яні лопатки;
  • Щоб уникнути пошкоджень, перекладайте посуд аркушами паперу або пергаментом для випікання, а краще зберігайте все окремо;
  • Не кладіть на розпечену сковорідку надто холодні або заморожені продукти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook