Найкраща смажена картопля, яку ви коли-небудь їли: простий рецепт смачного гарніру

Перевірений та вдалий рецепт

Що може бути краще, ніж побалувати себе смачною і хрумкою смаженою картоплею? Ділимося з вами одним із найкращих рецептів смаженої картоплі з пармезаном, яку легко приготує навіть недосвідчений кулінар.

Усього пів години в духовці й ароматний гарнір можна подавати до столу.

Інгредієнти:

  • 1/2 кг – картоплі;
  • 1 кубик – курячого бульйону;
  • 1 ст. л – оливкової олії;
  • 1 ч. л. – олії; 3 – зубчики часнику (натерти чи дрібно нарізати);
  • 1 ч. л. – прованських трав;
  • по 1 ч. л. – чебрецю та розмарину на ваш смак;
  • сіль і перець;
  • тертий пармезан;
  • панірувальні сухарі;
  • чайна ложка харчової соди.

Картоплю наріжте шматками. Покладіть їх у каструлю з водою, потім додайте чайну ложку солі та ще одну харчову соду.

Варіть доти, поки картопля не буде легко протикатися гострим ножем.

Тим часом на розігріту сковороду покладіть вершкове масло, додайте кубик курячого бульйону, сіль і перець, а також прованські трави на смак.

Не забудьте також часник та краплю оливкової олії. Перекладіть картоплю в сковороду і потримайте її в суміші приправ та олії 2 хвилини, щоб аромати перемішалися.

Зазначимо, що готувати треба на повільному вогні, щоб не зламати картоплю.

Покладіть пергаментний папір на форму для запікання, посипте зверху панірувальними сухарями та тертим пармезаном, покладіть картоплю і ще раз покрийте її панірувальними сухарями та пармезаном.

Поставте картоплю в розігріту до 200 ° С духовку і випікайте пів години.

Джерело: santeplusmag

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook