Навіщо у вінегрет додають молоко і цукор: досвідчені господині знають, що роблять

Молочно-цукрове поєднання робить страву особливо смачною, та головне – не переборщити  

На сьогодні вінегрет користується шаленою популярністю на теренах пострадянського простору. Для його приготування не потрібно дорогих інгредієнтів і багато часу – усі складники цього салату знайдуться у будь-якій оселі, а головна морока – зварити й очистити потрібні овочі.

Попри всю простоту у приготуванні, ця страва – досить смачна і, що не менш важливо, корисна  

При цьому смакові якості салату можна значно покращити. І для цього достатньо звичайного молока.

На перший погляд, молочні та овочеві інгредієнти ніяк не поєднуються. Однак насправді це не так

Всього 1 ст.л. молока смак салату точно не зіпсує, а навпаки – значно покращить. У вінегрету з'явиться незвичайний приємний аромат. А  якщо додати в страву ще й 1 ч.л. цукру, то вінегрет набуде цікавого солодкого присмаку.

Крім того, молочно-цукрове поєднання забезпечує для салату особливу соковитість.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook