Нарізану, натерту чи прокручену на м’ясорубці: яку цибулю правильно додавати в котлетний фарш

Щоб котлети були соковитими

Цибуля надає котлетам не лише особливого смаку, але й робить його соковитим. Проте не всі господині знають, у якому вигляді додавати цибулю у фарш.

Виявляється, спосіб подрібнення цибулі залежить від типу фаршу.

Якщо фарш готується з м’яса, прокрученого через м’ясорубку, для подрібнення цибулі можна використовувати ту ж м’ясорубку, блендер чи тертку.

Цибуля перетвориться на кашку і дасть багато соку – котлети, що вийшли в результаті, вийдуть надзвичайно соковитими.

Якщо ж ви готуєте рубані котлети, то цибулю потрібно нарізати ножем. Розмір нарізки залежить від переваг кухаря. Якщо ви вирішили нашаткувати цибулину на великі шматочки, пропарте котлети під кришкою, щоб уникнути неприємного хрускоту та присмаку сирої цибулі.

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook