Надзвичайно смачні рогалики з повидлом, як були колись у дитинстві

Вони виходять дуже хрумкі

Рогалики – улюблена випічка багатьох. Адже вони такі маленькі та хрумкі, що ними так і хочеться ласувати. Пропонуємо вам приготувати рогалики за простим рецептом, які зможуть повернути вас у дитинство.

Звичайно, рогалики тепер можна купити в будь-якому кондитерському магазині, але навіщо, якщо легко приготувати вдома.

Інгредієнти:

  • Борошно - 2,5 склянки
  • Сметана - 200 г
  • Маргарин - 200 г
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Повидло - 200-250 г
  • Цукрова пудра - 3-4 ч. л.

ВАЖЛИВО: маргарин потрібно попередньо дістати з холодильника і залишити на столі на 15-20 хвилин.

У велику ємність вилити сметану, викласти розм'якшений маргарин і перемішати. Додати соду і борошно, ще раз перемішати.

Швидко вимісити тісто, загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30-60 хвилин.

Розділити тісто на 4 частини, кожну з яких тонко розкачати. Максимальний діаметр – 25 см, товщина пласта з тіста - максимум 0,5 см. Розрізати на сегменти, як піцу.

Змастити повидлом і згорнути кожен шматочок, починаючи з широкого кінця до середини. Згорнути рогалики, як підкову, викласти їх на деко, застелене пергаментним папером.

Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і випікати 30 хвилин. Готові пісочні рогалики на маргарині посипати цукровою пудрою.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook